Start med sausen:
Finhakk løken og la den surre på middels varme i en kjele med litt olje og salt til den er blank og myk.
Tilsett finhakket hvitløk, paprikapulver, provencekrydder og chilipulver. La det surre 2-3 minutter til du kjenner krydderlukten.
Tilsett hakkede tomater, balsamicoeddik, laurbærblad og ca 1dl vann.
La sausen stå og småputer mens du tilbereder resten.
2
Tofu:
Bland chilipulver, hvitløkspulver, løkpulver, soyasaus, olivenolje og tomatpure i en bolle.
Hell vannet av tofuen, og smuldre den i grove biter oppi krydderblandingen.
Bre blandingen utover et stekebrett med bakepapir, og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter. Blandingen skal bli litt gylden og krispy.
3
Salat:
Kutt epler, agurk og reddiker i biter, riv opp salaten i strimler og bland alt sammen.
Dryss over grovhakkede vanøttkjerner og kruspersille.
4
Tilbered fullkornspastaen etter anvisning på pakken.
Server sammen med saus, tofu og salat.