Pastasalt ala bonus
Klasse: 6B,
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
0.5 |
ts |
chilipulver |
1 |
ts |
kvitløk til oljedressing |
0.5 |
stk |
isbergsalat |
0.5 |
ts |
peppar |
4 |
ss |
rapsolje til oljedressing |
250 |
g |
fullkornspasta, penne |
0.5 |
ts |
salt |
2 |
ss |
rapsolje til steiking |
400 |
g |
kyllingfilet |
2 |
ss |
fetaost |
2 |
ss |
rapsolje til marinering |
0.25 |
ts |
kanel til oljedressing |
1 |
boks |
maiskorn |
0.5 |
ts |
estragon |
0.25 |
ts |
salt til oljedressing |
0.5 |
stk |
agurk |
Slik gjør du
1
Skjær kyllingfileten i passelige steikebiter, og mariner dei med olje og krydder.
2
Kok fullkornspastaen i vatn med litt salt, etter anbelingar på pakken.
3
Skjær agurken i bitar og salaten i strimlar. Del strimlane på salaten i 3 eller 4. Skyll dette før du har det i ein serveringsbolle.
5
Steik kyllingen i ei steikepanne.
6
Bland den kokte pastaen, kylling og maisen saman med resten i serveringsbollen.
7
Server med litt fetaost, frisk basilikum og ei skive godt grovbrød.