Spaghetti bolognes m/kyllingkjøttdeig
Klasse: 6A,
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
2 |
ss |
rapsolje til steiking |
1 |
ts |
grasløk |
250 |
g |
fullkorn-spaghetti |
0.5 |
ts |
oregano |
400 |
g |
kjøttdeig av kylling |
0.5 |
ts |
peppar, smakast til |
0.5 |
ts |
salt, smakast til |
80 |
g |
riven ost |
3 |
ss |
tomatpure |
2 |
dl |
vatn |
Slik gjør du
1
Steik kjøttdeiga i olje.
2
Ha i tomatpure og krydder, og bland dette godt inn.
3
Tilsett 2 dl vatn og la det småkoke på svak varme til spaghettien er ferdig.
4
Kok opp vatnet til spaghettien, etter anbefalingar på pakken.
5
Når vatnet kokar har du oppi spahettien.
6
Kok spaghettien ferdig.
7
Legg opp på fat, ha på riven ost og frisk peppermynte til pynt.