Laksetaco med mangosalsa

Klasse: 6C, Hatlane skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 stk Pose salat babyleaf mix
1 ts paprikapulver
1 stk rød chili
1 stk beger cherrytomat a 250 gr
1 ts cumin
1 stk mango
2 ss nøytral olje
1 ts pepper
300 g laksefilet/ ørretfilet
1 ss hvit eddik
1 ts salt
1 ss sitronsaft
1 stk Søt, rød paprika
1 stk vårløk

Slik gjør du

1
Mangosalsa: Finhakk mango, chili og vårløk og bland i en skål sammen med sitronsaft, eddik og olje. Smak til med salt og pepper. Grove tortillalefser: Sett ovnen på den temperaturen som står på pakken til tortillalefsene, og legg lefsene på en stekerist på bakepapir. Stek lefsene til de ser ferdige ut. Laksetaco: Skjær laksefileten i biter, stek den raskt i en varm stekepanne i olje og krydre med cumin, salt, pepper og paprikapulver. Vask salaten, og skjær opp tomatene og paprikaen i terninger. Legg salat, tomat, søt paprika og laks i de varme lefsene, og topp med mangosalsa. Pakk sammen til en fin wrap. Bon appetit :-) Oppskrift av 6C gruppe 1, ved Ragnhild, Selma, Helene og Frida.
Lukk

Ett øyeblikk