Annikens tacobolle

Klasse: 6A, Birkenlund skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
100 g gulost
4 stk tacolefser
1 dl rømme
0.5 stk agurk
3 ts tacokrydder
0.5 stk paprika
2 stk tomat
0.25 stk isbergsalat
2 stk kyllingfileter

Slik gjør du

1
Legg tacolefsene i en ildfast bolle. Varm dem opp i stekovnen på 200 grader til de begynner å bli gylne i kanten. Ta dem ut av ovnen og avkjøl dem i bollen.
2
Skjær kyllingen i terninger og stek dem gylne i smør. Tilsett tacokrydder og vann. Kok i 2-3 min.
3
Grønnsakene vaskes og kuttes i små biter, som legges i striper med forskjellige farger sammen med mais, oppi tacolefse-bollen. Da blir det et fint mønster.
4
Server med revet ost og rømme ved siden av.
Lukk

Ett øyeblikk