Vegetarpizza

Klasse: 6D, Fjell skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
Fyll
25 stk pinnekjerner
7 dl hvetemel
5 ts krydderost
1 ts salt
1 pk mozzarellaost
2 ss olje
3 stk tomater
1 pk fersk gjær
3 ss Pesto
25 stk pinne kjerner
3 dl lunket vann

Slik gjør du

1
forvarm ovnen på 200 grader Bland sammen gjær, salt og siktet hvetemel. Bland vann og olivenolje, la deigen hvile i ca 30 min, eller til den er dobbel størrelse. Kjevl ut deigen i en stor eller to mindre pizzabunner. legg bunnen på et bakepapir og forstek bunnen i noen minutter [ca 4 minutter] ta bunnen ut av ovnen og ta på pizzafyll
2
Fyll. - smør pestoen jamt ut over pizzabunnen - skjære tomatene i tynne skiver - strø mozzarellaosten over pizzaen - ta en te-skjer og legg litt ost rundt på pizzaen. - strø pinne kjerner over osten
3
steikovn: 200 grader i ca 10 - 12 min pynt pizzaen med friske ruccola blader [ca en håndfull] Server meg urte/rømmedressing og en lett salat
4
Kos deg :)
Lukk

Ett øyeblikk