Burgerbrød:
1. Sett ovnen på 230 grader.
2. Bland sammen alt det tørre.
3. Tilsett vann og rør/elt til det blir en deig.
4. Ha litt mel på bordet og skrap ut deigen. Trill en lang pølse og del den i ca. 4 biter.
5.Trill ut rundstykker, legg dem på et stekebrett, pensle med litt vann og dryss sesamfrø over dem.
6. Sett rundstykkene rett i ovnen uten forheving og stek i 15 min på 230 grader.
2
Fiskeburger:
1. Del fisken i biter.
2. Legg fisken sammen med salt i en kjøkkenmaskin/stavmikser og kjør i noen sekunder til du får en klissete masse.
3. Tilsett potetmelet og egg. Bland sammen i noen sekunder til.
4. Ha i fløte litt etter litt.
5. Form farsen til burgere.
6. Bruk en stekepanne og legg i litt smør til steking. Stek burgerene på høy varme i noen minutter på hver side.
3
Remulade:
1. Bland alle ingrediensene i en bolle, og smak til med salt og pepper.