Rasp gulrøttene og ha de i en bolle. Tilsett kikertene og chilien, og mos det sammen med en stavmikser. Tilsett 1 ss olje, 2 ss bladpersille og 1 fedd hvitløk til det blir en jevn mos. Smak til med salt og eventuelt pepper.
3
Finhakk bladpersillen og basilikumen. Bland dette inn i de andre ingrediensene i dressingen. Tilsett litt chili om gangen, og smak til etter hvert, til dere er fornøyd.
4
Stek hamburgerbrød midt i ovnen i ca 5 minutter.
5
Kutt opp salat, agurk og tomat i skiver.
6
Del burgerdeigen i fire, og press hver del sammen til et rundt emne.
Stek burgerne i litt olje på middels høy varme, i ca 3 minutter på hver side.
7
Del hamburgerbrødene i to, legg i vegetarburgeren og ta på dressing, salat, agurk og tomat.
Serveres med ekstra salat og dressing på siden.