Målselvørret med pasta og salat
Klasse: 7, Mellembygd Kultur og Oppvekstsenter
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
1 |
stk |
Agurk |
1 |
boks |
Cherrytomater |
200 |
g |
Fullkornspasta |
2 |
stk |
Gulrøtter (selvdyrka) |
400 |
g |
Ørret fra Målselva |
1 |
stk |
Isbergsalat |
1 |
stk |
Rødløk |
12 |
stk |
Mandler |
1 |
stk |
Sitron |
1 |
boks |
Fetaost |
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 200 grader. Smør en ildfast form med margarin.
2
Legg ørretfiletene i formen, og legg litt løk i skiver over fisken. Strø salt og pepper over, og sett i ovnen. Stekes i 15-20 min.
3
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
4
Skjær opp grønnsakene. Kok gulrøttene til de er passe myke.
5
Når fisken er ferdig stekt legges alt fint på tallerkener. Mandlene ristes lett i en varm stekepanne og strøs over til slutt. NYT!