Vi fikk ikke til å dele opp ingrediensene i ingredienslista.
Hjemmelaget tortillalefse.
1. Del smør i terninger.
2. Bland sammen mel, bakepulver og salt i en bolle.
3. Tilsett smør og vann.
4. Kna sammen til en deig.
5. Dekk bollen med kjøkkenhåndkle og la den stå i 10 minutt.
6. Del deigen i ca 8 deler.
7. Rull ut til boller og kjevle ut til lefser.
8. Varm stekepannen til middels høy varme. Stek på begge sider.
2
Hjemmelaget salsa:
1. Ha hakka tomater i en blender.
2. Hakk chili og rødløk og ha i blender.
3. Tilsett saft av lime, samt olje, salt og pepper.
4. Kjør i blender til ønsket konsistens.
3
Topping til lefsa:
1. Skyll av bønner godt og la dem renne av.
2. Del hvitløk og fres i ei panne med smør i ca 1 minutt.
3. Ha i bønnene i stekepanna og knus dem lett.
4. Dryss over tacopulver og fres videre i ett par minutter.
5. Del opp agurk, mais og paprika i små biter.
6. Rasp litt ost.