LUNSJBOWL
Klasse: 7, Mathopen skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
2 |
stk |
asparges |
50 |
g |
spinat |
0.25 |
ts |
pepper |
2 |
fedd |
hvitløk |
0.25 |
stk |
agurk |
0.25 |
ts |
salt |
1 |
stilk |
stangselleri |
0.25 |
stk |
rødløk |
1 |
ss |
olivenolje |
1 |
stk |
gulrot |
0.25 |
bx |
kikerter |
4 |
stk |
cherrytomater |
4 |
stk |
sukkererter |
Slik gjør du
1
Damp asparges i en kjele i 2 minutter, og ta dem over i iskaldt vann.
2
Finhakk hvitløk, stek det i en stekepanne og legg oppi spinat. Stek til spinaten har krympet.
3
Skyll kikertene i en sil, og stek dem i en stekepanne med litt salt og pepper.
4
Kutt opp resten av ingrediensene i fine små biter.
5
Legg alt på en tallerken hver for seg.
6
Nyt en klimavennlig, fargerik og sunn lunsj:)