Sett stekeovnen på 200 grader, over og undervarme. Husk å ta ut eventuelle brett som allerede ligger i ovnen.
2
Vask potetene grundig for å få vekk jord og steiner. Ta en gaffel og stikk hull rundt hele poteten. Pakk potetene inn i aluminiumfolie og legg dem på et stekebrett. Bak potetene midt i ovnen i 30-40 min (kommer an på størrelsen til poteten).
3
Kutt løken i to og kutt den deretter i tynne skiver. Ha i 1 ss smør i stekepannen og stek løken til den er brun og har begynt å smake litt søtt.
4
Kutt opp resten av grønnsakene og frukten i like store biter og bland alt sammen i en salatskål. Vi anbefaler å bruke grønnsaker og frukt som er lokalprodusert eller i sesong, slik at du kan variere salatene dine.
5
Når potetene er ferdig og løken er karamelisert, dekk på bordet og server maten. Skjær poteten på langs, men ikke så dypt at du deler den i to. Ha en klatt med smør oppi poteten og plasser den karameliserte løken opp. Legg salaten ved siden av den bakte poteten
Nyt maten