Kyllingbiter med ovnsbakte poteter og stekte grønnsaker.

Klasse: 6B, Vestsiden skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 Stk Gulrot
0.5 Ts Grillkrydder
0.5 Stk Brokkoli
0.5 Ts Paprikapulver
1 Ss Olje til grønnsakene
0.5 Stk Rødløk
0.5 Stk Rød chili
1 Krm Pepper
3 Stk Poteter
1 Krm Salt
400 Gr Kyllingfilet
2 Ss Olje til potetene

Slik gjør du

1
Finn fram alle ingrediensene. Vask og del potetene i båter. Legg i ildfast form. Hell over olje og tilsett krydder. Stekes på 220 grader i ca 25 min. Bruk en spiss kniv for å se om potetene er møre.
2
Del kyllingfiletene i mindre biter. Stekes i litt olje til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
3
Skyll brokkolien. Del opp i mindre buketter. Skrell gulrøttene og del opp i ringer og del disse i 2. Del opp rødløk. Ta ut frøene av chilien og del opp i mindre biter. Vask hendene dersom du har tatt i frøene!! Grønnsakene stekes i litt olje på middels varme.
Lukk

Ett øyeblikk