VEGIBOLLER
Sett stekeovnen på 225 grader, og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
2
Grovhatt løk, hvitløk, soltørkede tomater. Ha alt dette i kjøkkenmaskin og kjør det før du tar resten av ingrediensene.
3
Form små boller og legg dem på bakepapiret.
4
Stek dem midt i ovnen i 15 minutt (Til de blir gyldne)
5
TOMATSAUS
Hakk løk og stek den i stekepannen med 1 ts sukker.
Bland tomatpure med løken og ha i paprika, og stek de til løken blir myk og gylden.
Ha i grovhakkede tomater og alle krydder og stek i 5 minutt til.
Flytt grønnsakene fra stekepannen til en kjele.
Rør en grønnsaksbuljongterning ut i 3 dl kokt vann, og ha det i sausen, og kok den til alle ingrediensene blir myke.
Smak til med salt, og evt. pepper.
Rør sausen med en stavmikser til den blir jevn.
6
BYGGRIS
Vi brukte byggris i poser (1 pose=1 porsjon)
Kok 4 poser byggris i en stor kjele med litt salt i 15 minutter.
Ha den ferdigkokte byggrisen i en stor bolle, og tilsett 1 ss smør. Rør godt.
7
DESSERT
Bringebær-syllabub.Se bilder av vår oppskrift på bildene.. Denne oppskriften gir et CO2 utslipp på 0,408 kg pr porsjon