Pytt i panne
Klasse: 6A, Skjetten skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
4 |
stk |
kokte poteter |
0.25 |
ts |
pepper |
0.5 |
ts |
salt |
0.25 |
stk |
kålrot |
1 |
ss |
kruspersille |
2 |
stk |
gulrot |
1 |
stk |
løk |
4 |
stk |
egg |
Slik gjør du
1
Skjær potetene og gulrot i terninger, og grovhakk løken
2
Stek potetterningene, gulrot og grovhakket løk i stekepanne.
3
Skjær kålroten i terninger og stek den sammen med potetene og grovhakket løk
4
Knekk eggene og stek de i en annen mindre stekepanne
5
Etter at potetene gulrot, løken og kålroten er stekt legger du det på en stor tallerken.
6
La speilegget opp på maten og dryss hakket kruspersille.