Middagsgryte

Klasse: 6C, Tømmerås skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.5 Ts Salt
1 Stk Løk i skiver
1 Ss Tørket oregano
400 G Flådde tomater fra skolehagen
2 Ss Margarin til steking
2 Ss Tomatpuré
3 Ss Gresskarfrø
400 G Kylllngkjøttdeig
5 Dl Vann
0.5 Stk Kjøttbuljongterning
Se oppskrift 2 for scones
2 Stilker Stangselleri
0.25 Ts Pepper
4 Stk Gulerøtter fra skolehagen

Slik gjør du

1
Stek kylling i margarin på høy varme i en jerngryte.
2
Kutt løk, gulrot og stangselleri i skriver og poteter i grove biter.
3
Ha grønnsaker og poteter i gryten, og stek i et par minutter før du tilsetter resten av ingrediensene.
4
La gryta koke i 15-20 minutter og smak til med salt og pepper.
Lukk

Ett øyeblikk