Kyllingsalat med søtpotet fries
Klasse: 7A, Midtun skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
150 |
G |
Fusilli |
0.5 |
Stk |
Isbergsalat |
2 |
Dl |
Ruccula |
1 |
Boks |
Mais |
0.5 |
Stk |
Agurk |
2 |
Stk |
Tomater |
50 |
G |
Smør |
300 |
G |
Kyllingfilet |
Søtpotet fries |
2 |
Stk |
Søtpotet |
2 |
Ts |
Salt og pepper |
4 |
Ss |
Olje |
Slik gjør du
1
Sett på ovnen på 200 grader celcius.
2
Skyll søtpotetene godt. Kutt opp i båter og legg i kaldt vann i 10 minutter.
3
Sett på vann til kok til pastaen. Ca 5dl vann.
4
Ta av vannet på søtpotetene og ta i olje, salt og pepper. Rør godt før du fordeler potetbåtene utover et stekebrett. Sett inn midten av ovnen.
5
Kutt opp kylling i strimler og stek sammen med smør på middels varme til de er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper.
6
Kutt opp isbergsalat, agurk og tomat.
7
Når vannet koker, legg i pastaen og la det koke i ca 10 minutter.
8
Når alt er ferdig settes alt på bordet. Enjoy!