Sett steikeovnen på 150 grader, og pakk inn tortillelefsene i aluminiumsfolie.
2
Lag krydderblandinga: Ha alle dei ulike kryddera i ei skål. Bland saman.
3
Skjær kyllingfileten i jamnt store bitar, og vend den inn i krydderet, evt saman med litt olje. La dei ligge og trekke til seg litt krydder.
4
Varm godt opp ei steikepanne med litt olje i og steik kyllingbitane til dei er gjennomsteikte.
5
Vask og kutt agurk, tomat og løk i terningar og legg dei i små serveringsskåler.
6
Legg lefsene inn i ovnen.
7
Veg opp og vask isbergsalaten. Riv den i bitar og legg den i ei serveringsskål.
8
Veg opp nacho-chipsen.
9
Når kyllingen er steikt og lefsene er blitt varme, er alt klart til måltid.
Fyll lefsene med dei ulike ingrediensane, og brett saman.
Kan serverast med litt rømme eller kesam.