Wok med torsk
Klasse: 5A, Neverdal Enspire skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
0.25 |
ts |
Pepper |
2 |
ss |
olje |
0.5 |
ts |
Salt |
2 |
pk |
Woksaus Coconut og Lime |
3 |
stk |
Gulrøtter |
0.5 |
stk |
Brokkoli |
200 |
g |
Ris |
2 |
stk |
vårløk |
500 |
g |
Torsk |
0.5 |
pk |
Sukkererter |
Slik gjør du
1
Kutt opp torsk og grønnsaker i passe biter.
3
Varm olje i en wokpanne, stek torskebitene på høy varme og sett til side.
4
Varm opp olje og fres grønnsakene.
5
Tilsett torsk og woksaus.
6
Legg på tallerken sammen med ris og server.