pastaplater- mengden varierer etter størrelse på ildfastform
2
ss
olje
Rød saus
1
boks
tomatpure
1
fedd
hvitløk
1
ss
srirachasaus
1
ts
sukker
0.5
ts
pepper
0.5
ts
salt
Bruk de grønsakene du liker og har tilgjengelig. Denne gangen brukte vi:
1
stk
gulrot
125
g
fersk sopp
0.5
stk
squash
1
stk
rødløk
1
boks
mais
Hvit saus
400
g
cottagecheese
200
g
spinat
0.5
ts
muskatnøtt
Slik gjør du
1
Sett ovnen på? 175° over- og undervarme
2
Kutt løk og hvitløk i små? biter, og stek i en kjele med litt smør eller olje på? middels varme i noen minutter
3
Kutt opp resten av grønnsakene og hell de i kjelen. Stek videre i noen minutter
4
Tilsett tomatpure, boksen med hakket tomater, sukker, salt og pepper i kjelen
5
Imens du lar dette putre legger du spinat i en annen stor kjele med en ss olje på? middels varme. Når spinaten har sunket sammen putter du oppi cottagecheese og muskatnøtt. Rør inn
6
Begynn med a? fordele den røde sausen nederst i formen, videre plater også? hvit saus. I formen vi lagde ble det fire lag. Topp med ost