Granola:
1. Grov hakk mandlene
2. Smelt smør i en stekepanne på lav varme, ha i honning å la det koke noe.
3. Rør inn kanel
4. Ha i resten av ingrediensene og stek i 10 minutter mens man vender det inni mellom.
5. Vi brukte også diverse rester fra skolekjøkkenet! Perfekt for å kvitte seg med små slumper av frø, nøtter, gryn, tørket frukt....
- vi hadde i hasselnøtter, rosiner, tørket aprikos og byggryn.
2
Eplemos:
1. Skrell eplene og fjern kjernehuset før du deler dem i små båter. 2. Ha eple, vann og kanel over i en kjele og gi det et oppkok før du senker varmen. 3. Ha på lokk og la småkoke i ca 30 minutter - til de er helt myke *tilsett nå sukker om du ønsker 4. Mos eplebitene med en stavmikser før du har mosen over på glass.
3
Finn et fint glass og legg granola, yoghurt og eplemos lagvis i glasset.
Bruk gjerne fersk frukt du har tilgjengelig om du har dette også.