Finhakk hvitløk og chili. Skrell gulrøtter og løk. Riv løk, kål og gulrøtter på et rivjern.
3
Kok opp ca. 1 liter vann, når vannet koker tar du gryten av platen og tilsetter nudlene og lar det stå i 3-4 minutter med lokket på. Hel så av vannet. Klipp dem i mindre biter med en saks.
4
Fres løk og hvitløk i en stekepanne med olje, til den er blank. Tilsett så kål og stek vider i ca 3 min. Så tilsetter du gulrøttene, soyasaus, chili og nudlene. Rør godt.
5
Finn frem vårrullplatene.
Fordel 1-2 ss av fyllet litt inn på vårrullflaket. Rull sammen til cirka halvveis inn på flaket. Brett de to hjørnene inn mot midten og rull vårrullen tett sammen. Lim den siste spissen med vann. Gjenta med resten av flakene og fyllet.
6
Legg vårrullene med skjøten ned på en stekeplate med bakepapir.
7
Pensle vårrullene godt med olje. Sett stekebrettet midt i ovnen på 225 °C og stek i ca. 10 minutter til vårrullene er gylne og litt sprø.