Kutt opp potetene i skiver, og ta 1 ss olivenolje på. Strø på 1 ts salt og 0,5 ts pepper på potetene.
2
Legg potetene i en ildfast form og spre dem ut som på bildet.
3
Sett potetene inn i ovnen på 200 grader. Potetene er ferdige når de er gyldne på toppen.
4
Kutt opp gulroten i skiver og stek dem på pannen med olivenolje.
5
Kutt opp cherrytomatene i to. Skyll salaten og bland det sammen med tomatene og gulrøttene.
6
Del kyllingen i ønskede biter og stek dem til de blir gyllenbrune. Legg kyllingbitene på en tallerken og pynt med fersk persille, potetene og salaten.
Server sammen med salsa.
7
Salsa:
Ha de hakkede tomatene over i en bolle og tilsett finhakket rødløk og hvitløk.
8
Tilsett 2 ss olivenolje og salt i bollen.
9
Hakk opp koriander og strø over.
Salsaen er nå ferdig og kan serveres sammen med kyllingen.