Baguette med rømme og rogn
Klasse: 7A, Grindbakken skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
6 |
stk |
Baguettskiver |
5 |
gram |
Gressløk |
1 |
stk |
Avokado |
6 |
ts |
Rød rogn |
6 |
ss |
Rømme |
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 180 grader, over og undervarme.
2
Skjær 6 skiver av baguetten, i like store biter.
3
stek baguetten i ovnen i 5 minutter.
4
Smør 1 ss rømme på hver av baguettene.
5
Ta 1 ts med rød rogn på hver av dem.
6
Del 1 avokado i to og ta ut steinen. Etter det skjærer du den halve avokadoen i 6 like store biter, og ta en bit på hver av dem.
7
Skjær rød løken i to og kutt opp i små biter. Etter det tar du på løken etter behov.
8
Til slutt kan du kutte opp litt gressløk og ta på etter behov.