Enspire Kyllingsalat
Klasse: 6A, Neverdal Enspire skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
250 |
g |
cherrytomater |
1 |
stk |
Sitron |
1 |
stk |
Isbergsalat |
1 |
pk |
Ekte majones |
4 |
stk |
Kyllingfilet |
8 |
stk |
vaktelegg |
1 |
stk |
paprika |
2 |
ts |
Paprikapulver |
0.5 |
stk |
agurk |
1 |
ss |
Karri |
Slik gjør du
1
Skjær kyllingen i terninger og krydre med karri, paprikapulver, salt og pepper.
2
Stek kyllingbitene på middels varme.
3
Kok opp vann, ha eggene oppi og la dem koke i 3 minutter.
4
Finn en passe skål og ta en pakke majones i skåla. Skjær sitronen i båter og klem ut safta oppi skåla, og smak til med litt karri.
5
Skyll grønnsakene og skjær isbergsalaten i strimler, agurk i skiver og paprika i terninger. Del tomatene og eggene i to.
6
Bland sammen grønnsakene til en salat på tallerkenen, og legg kylling, egg og dressing oppå.
Klar til servering.