Tortilla de patatas

Klasse: 6, Åsen skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1.4 ts Pepper
6 stk Potet
1 ts Salt
1 dl Melk
5 stk Egg økologisk
1 ss Margarin
1 g Gressløk
1 stk Rød løk

Slik gjør du

1
Skrell potetene og kok dem møre. Skjær dem i skiver. Skjær løken i tynne skiver. Varm en stekepanne og ha i margarin eller olje. Stek løken på middelsvarme til den er mør. ha løken over i en skål. Legg halvparten av potetene i bunnen av pannen, legg på løken og ha resten av poteter oppå. Krydre med litt salt og pepper. Visp sammen egg og melk. og krydre med salt og pepper. Hell eggeblandingen over potetene og rist litt på pannen slik at eggeblandingen renner ned mellom potetbitene. Stek omeletten på middels varme til den er stiv. Du kan sette lokk på går det fortere. Server omeletten fra stekepannen eller hvelv den på et fat. Pynt til med litt gressløk.
Lukk

Ett øyeblikk