Start med å blande alt det tørre til hamburgerbrødene sammen i en bolle. Rør dette godt sammen.
2
Varm opp vannet og melken til 37 grader og bland inn i melblandingen.
3
Kna deigen godt i minst fem minutter før du setter den på heving. Husk å ta en håndkle over bollen.
4
Kutt opp løk i terninger.
5
Ta olje på en stekepanne og ta på middels varme. Stek løken til den er gyllen brun.
6
Ta så resten av ingrediensene til løkmarmeladen over løken og stek i ca 10 minutter på middels varme. Sett til siden når det er ferdig.
7
Bland kjøttdeigen med salt og pepper i en bolle. Form fire like store sirkler.
8
Stek bacon og legg til side.
9
Stek burgerne på høy varme til de er gjennomstekt. Ta på cheddarost og la den smelte.
10
Når burgerbrødene har hevet i 30 minutter deler du deigen i 4 like store deler. Form til en runding og stek midt i ovnen på 210 grader i ca. 12 minutter.
11
Kutt opp salat og tomat mens du venter på burgerbrødet.
12
Lag din egen burger med hamburgerbrød, burger, bacon, salat, tomat, majones, sweet chilli saus og løkmarmelade. Enjoy!