Kutt løken og paprikaen i biter og finhakk hvitløken.
Ha olje i en stekepanne og fres løk, paprika og hvitløk til det blir mykt og blankt.
Hell bønnene i et dørslag og skyll dem godt i kaldt vann. Hell maisen sammen med bønnene. Tørk godt med litt papir.
Ha mais og bønner i stekepannen. Bland godt, og la alt frese til det er gjennomvarmt. Krydre med spisskummen, paprikapulver, salt og pepper.
Kutt avokadoen i terninger.
Fordel ost, grønnsaker, avokado og jalapeños på fire tortillalefser. Pass på at du har litt ost både nederst og øverst. Legg på de andre lefsene og klem forsiktig.
Varm en stekepanne på middels varme og løft en quesadilla forsiktig over i pannen. Stek quesadillaen til den er fin og gyllen på undersiden og du kan se at osten begynner å smelte. Snu den ved å legge et lokk over stekepannen. Bruk grytekluter og hold lokket på plass mens du snur stekepannen opp-ned
La quesadillaen gli tilbake i stekepannen og stek den ferdig på andre siden. La den gli over på en tallerken og stek resten på samme måte.
Del de varme quesadillaene og server.