Tacosalat ala Ven
Klasse: 6A, Ven Oppvekstsenter
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
2 |
boks |
Økologiske hakkede hermetiske tomater |
1 |
stk |
Økologisk agurk |
150 |
g |
Tortilla chips |
3 |
stk |
Hvitløksbåter |
1 |
stk |
Pose med tex-mex krydder |
1 |
boks |
Økologisk mais |
2 |
stk |
Rødløk |
1 |
ts |
Salt |
2 |
bunt |
Crispy salat |
400 |
g |
Hjortekjøttdeig |
2 |
ss |
Økologisk tomatpurre |
2 |
stk |
Økologiske paprika |
1 |
ts |
Pepper |
4 |
stk |
Økologiske tomater |
8 |
ss |
Økologisk rømme |
Slik gjør du
2
Stek hjortekjøttdeig i en kjele, ha i løk og hvitløk.
3
Ha i hakkede hermetiske tomater, tomatpurre, salt, pepper og en pose med tex-mex krydder.
4
La koke i 10 minutter og smak til med salt og pepper.
5
Kutt alle grønnsaker og bland sammen i en skål.
6
Legg salat, kjøttsaus og en neve tortilla chips på fat.
7
Topp kjøttsaus med 2 ss økologisk rømme.