Hjemmelagede krutonger
Klasse: 6C, Berg skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
4 |
skiver |
Brød |
2 |
klyper |
salt |
4 |
ss |
Olivenolje |
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 200 grader.
2
Skjær brødet i terninger og legg det i en bolle.
Hell over olivenolje slik at den fordeler seg godt i brødet. Tilsett salt og evt. litt persille.
3
Legg bakepapir på et stekebrett og spre terningene utover.
4
Stek i 10-15 minutter, avhengig av brødtype og hvor tørt brødet er. Følg nøye med så det ikke brenner seg.
5
Vend krutongene underveis slik at de blir fint stekt på alle sider (obs på varme når du åpner ovnsdøra!)
6
Server krutongene til suppa
7
Tips: Oppbevar krutongene i en lufttett beholder