Kok poteter med skallet på. Skrell dem etterpå og mos dem sammen med 1 ts salt.
Bland inn hvetemel og rugmel. Pass på, lompene blir lett harde med for mye mel.
Del opp 12-14 deiger som kjevles ut til runde lefser, ca 20 cm i diameter.
Stek lompene i tørr stekepanne eller på takke til de er lyse, men med brune flekker. Legg lompene oppå hverandre med et håndkle sånn at de holder seg myke.
2
Stek svinekjøttet i litt nøytral olje i en stekepanne.
Kutt opp paprika i strimler og finhakk løk og stek det i stekepannen.
Riv osten.
3
Ta lefsen, legg den på en tallerken og fordel kjøttet og grønnsakene og revet ost. Lukk den med ost i kantene og stek på begge sider.
4
Skrell og del avokadoen og mos bitene med en gaffel og bland inn limesaft.
Rens chilli for frø. Finhakk sammen med hvitløk. Rør det inn i avokadomosen sammen med en klype salt.
Del tomatene i to og skrap ut den bløte kjernen.Skjær tomatkjøttet i små terninger og rør tomatene forsiktig inn i guavamolen.
Guacamolen er god på toppen av quesadillaen.