Skyll og tøm ut veska i bønnene. Mos halvparten av bønnene med ein stavmiksar og bland inn dei andre bønnene.
2
hakk opp brokkolien i små bitar. Ha i 2 fedd kvitløk, 1 ss hp-saus, 3stk egg, salt og pepper og bland inn. la blandinga kvile i ca. 10 min.
3
skjær opp salat og legg den fint på eit fat.
4
Finn fram steikepanna og olje så er du klar til å begynne å steike. Fukt hendene dine, form 4 burgere og legg dei på eit fat eller bakepapir. Ha på sterk varme i olje i ca. 3-5 min på kvar side til dei er gylne og sprø på begge sider.
5
Hamburgerbrød:
1. varm opp vatn til 37 grader.
2. rør ut gjæra og tilsett olje, salt og alt det tørre.
3. elt deiga godt i ei kjøkkenmaskin.
4. la deiga heve i ca. 30 min.
5. del deiga i 10 like store delar og form dei til litt flate hamburgerbrød. La dei heve i 20 min.
6. steik dei på 225 grader og ca 15.min.
6
Finhakk sopp og løk og steik den i ei varm steikepanne med 3 ss olje til det er mjukt og blankt. Avkjøl i ein bolle.