Kyllingfilet:
Slik gjør du:
- Del kyllingfiletene nesten i to, må henge sammen, fyll inn med urter, legg på ost på utsiden, deretter skinken ytterst, rull inn slik at endene ligger nederst under fileten, krydre med salt og pepper. Legg i tomatene og hvitløken, og krydre litt med pepper.
- Stek en halv time på 200 gr. Hviles i 10 minutt før servering. Dryss over litt friske urter før servering.
Grønnkålchips
4-6 porsjoner
½ pakke med fersk grønnkål + krydder
2
Potetmos:
Slik gjør du
- Skrell poteter og del opp i passe biter til de er møre. Hell av vannet og mos inn melk/fløte, smør, salt og pepper. Sett på svak varme til servering (ikke kokes).
3
Grønnkålchips
Slik gjør du:
- Legg på grønnkål på bakepapir på stekebrett og krydre halve stekebrettet med salt, hvitløkspulver og pepper, halvparten med det samme + litt parmesan.
- Stekes på 180 gr. i 5-8 min - følg med! legges på rist.