Tikka masala-laks i pitabrød
Klasse: 6, Alvimhaugen barneskole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
0.5 |
stk |
grønn paprika |
0.5 |
stk |
rød paprika |
1 |
ss. |
stekesmør |
100 |
gr |
norsk fersk spinat |
0.5 |
stk. |
Norsk frisk salat etter ønske |
1 |
pose |
santa maria tikka masala krydderblanding |
4 |
stk |
pitabrød |
2 |
dl |
creme fraiche |
1 |
stk |
gul løk |
400 |
gr. |
laks |
Slik gjør du
1
Rens laksen for skinn og bein visst det trengs.
2
Tilsett smøret i pannen og tilsett laksen når smøret begynner å få en gyllen farge.
3
Når laksen er nesten ferdig stekt på alle sider tilsettes spinat, rød og grønn paprika og løk.
4
Stek alt til spinaten har krympet litt.
5
Rør inn tikka masala krydderblanding og creme fraiche og kok opp.
6
Fyll pitabrød først med frisk salat og deretter med tikka masala blandingen.
Server umiddelbart.