Laksefilet i form med kokte poteter

Klasse: 6A, Åsen skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.5 Stk Brokkoli
2 Ss Hakket frisk persille
400 Gr Laksefilet
4 Ts Poteter
0.5 Stk Gul paprika
4 Ts Margarin
0.5 Stk Rød paprika
0.5 Ts Kvernet pepper
1 Stk Rødløk
1 Ts Salt

Slik gjør du

1
Sett stekeovnen på 200?C ( under og over varme). Vask og rens grønnsakene. Del brokkolien i buketter, løken i tynne båter og paprikaen i strimler. Fordel grønnsakene og persille i en ildfastform og legg fiskefileten oppå grønnsakene, krydre med salt og pepper. Legg på noen klatrer med margarin til slutt.
2
Dekk formen med aluminiumsfolie og sett formen på den nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter. Ta av aluminiumsfolien og stek videre i ca. 10 minutter. Serveres med kokte poteter.
Lukk

Ett øyeblikk