Kylling i pita (med deilig salat)

Klasse: 6A, Svarholt skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
4 stykk grove pitabrød
0.5 boks mais
0.25 stykk isbergsalat
400 g kyllingfilet
1 ts olje (til steking)
0.5 stykk agurk
1 dæsj rømme

Slik gjør du

1
Sett opp håret i strikk, ta på forkle og vask hendene godt
2
Skyll og kutt opp grønnsakene i små biter og putt det i skåler
3
Skjær opp kyllingen i små biter (ca.3 cm)
4
Sett på ovnen og putt inn pitabrødene (se pakke for grader)
5
Stek så kyllingen i litt olje til den er gjennomstekt Tips! For å sjekke om kyllingen er gjennomstekt finner vi den største kyllingbiten, deler den i to og ser på fargen. Hvis den er hvit på innsiden er den ferdig.
6
Ta ut pitabrødene og sett sammen måltidet
7
Bon appetit!
Lukk

Ett øyeblikk