Fries:
• Sett ovnen på 200 grader.
• Skrell rødbeten, ta av det ytterste skallet på løken, kutt av den nederste enden på gulroten. Kutt gulrøttene, rødbeten, potetene og løken i staver.
• Legg dem på et stekebrett med bakepapir på. Ha på litt olje, salt og pepper.
• Sett dem i midten av ovnen i ca 35 minutter.
2
Burger:
• Stek vegetarburgerne i litt olje på 2. Stek dem på begge sider. De skal bli litt gyldne i fargen. De trenger ikke krydder!
• Når det er to minutter igjen til rotgrønnsakene i ovnen er ferdige , putter du inn burgerbrødene på en egen rist.
3
Salat:
• Vask tomaten og agurken nøye. Kutt tomaten og agurken i skiver (skal se ut som mynter).
• Riv av 8 blader fra salaten. Du kan dele hvert blad i to eller tre biter, slik at de passer til størrelsen på burgerbrødene. Legg dem på en tallerken.