Lag pasta av melet, saltet og eggene. Hell melet på bordet, lag en fordypning i midten og hell i eggene. Bruk fingrene til å blande og kna pastadeigen. Jobb med deigen i ca. 5 minutter.
2
Når pastadeigen har hvilt, rull den gjennom pastamaskinen flere ganger, rull den tynnere for hver gang. Del pastaplatene i passende størrelse. La dem ligge på et rent kjøkkenhåndkle til du skal bruke dem.
3
Begynn med de andre ingrediensene: Skjær opp champignonene og stek dem i tørr, varm panne. Krydre dem med salt og pepper. Sett til side.
4
Kok opp vann og hell spinaten i, la den koke til den faller sammen. Skyll i kaldt vann, klem ut vannet og hakk i grove biter. Sett til side.
5
Bland creme fraiche med finhakket chili, ost, hakket basilikum og timian.
6
Bruk en ildfast form, olje den, og hell et tynt lag med tomatsaus i bunnen. Legg på pastaplater, creme fraiche og spinat. I neste lag legger du pastaplater, creme fraiche, spinat, champignon og tomatsaus. Sist et nytt lag med pastaplater med masse ost oppå.
7
Stekes ved ca 225 grader C i ca. 10-15 minutter til osten er gylden. La hvile før servering. Serveres med salat og evt. brød.
Bon appetitt!