Ostesalat
Klasse: 6A, Gyllenborg skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
4 |
stk |
poteter |
100 |
g |
revet ost |
4 |
stk |
gulrøtter |
1 |
stk |
grønt eple |
7 |
stk |
cherrytomater |
0.5 |
stk |
agurk |
20 |
g |
sjampinjong |
0.5 |
pk |
baby leaf salat |
Slik gjør du
1
Kutt opp gulrøtter i strimler.
2
Skjær sjampinjong i båter.
4
Skjær 7 tomater i båter.
6
Skjær eplet i terninger.
7
Finn frem en stekepanne og 1 ss plantemargarin.
8
Stek sjampinjong, gulrøtter, poteter, tomater og agurk. Stek til en gyllen farge.
9
Dryss revet ost oppå. Bland godt til det smelter.
10
Bland sammen eple, salat og de stekte grønnsakene på et fat.