Ostesalat

Klasse: 6A, Gyllenborg skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
4 stk poteter
100 g revet ost
4 stk gulrøtter
1 stk grønt eple
7 stk cherrytomater
0.5 stk agurk
20 g sjampinjong
0.5 pk baby leaf salat

Slik gjør du

1
Kutt opp gulrøtter i strimler.
2
Skjær sjampinjong i båter.
3
Skjær poteter i båter.
4
Skjær 7 tomater i båter.
5
Skjær agurk i skiver.
6
Skjær eplet i terninger.
7
Finn frem en stekepanne og 1 ss plantemargarin.
8
Stek sjampinjong, gulrøtter, poteter, tomater og agurk. Stek til en gyllen farge.
9
Dryss revet ost oppå. Bland godt til det smelter.
10
Bland sammen eple, salat og de stekte grønnsakene på et fat.
Lukk

Ett øyeblikk