Kutt gulrot og blomkål i små biter, sett en stekepanne på middels varme og stek gulrot og blomkål. Dryss på ½ ts salt og 1 ts pepper, og paprikakrydder over gulroten og blomkålen, sånn at de ser rød/oransje ut. Legg grønnsakene i en ildfast form, sett et lokk på for å holde dem varm..
3
Kutt bacon og løk i små biter og stek de i olje til det får en gyllen farge.
4
Skjær seifileten i 4 jevnstore stykker, dryss dem med ca 1 ts salt og ½ ts pepper. Drypp olje over, og legg dem i en ildfast form.
5
Kutt poteten i båter legg det på stekepanna med litt salt og pepper. Stek til de er gjennomstekte og har en fin, brun farge på kantene.
6
Sett seifileten i ovnen ved 180 grader i 5-10 min, avhengig av tykkelsen.
7
Legg ingrediensene pent på fatet og server med litt smeltet smør over fisken.