Finhakk sylteagurk og kapers. Bland sammen alle ingrediensene til remuladen, og sett den i kjøleskapet.
2
Vask potetene godt og del dem i passe store potetbåter.
Lag en blanding av 3 ss olivenolje, salt og timian, og vend potetene i blandingen.
Fordel potetbåtene utover en bakepapirkledd langpanne og stek midt i ovnen i ca 30 minutter. Bruk gjerne varmluft de siste minuttene.
3
Ta frem 3 dype tallerkener. I den ene har du hvetemel, i den andre et sammenvispet egg og i den tredje en blanding av brødsmuler, salt, pepper og ost.
Del fisken i fire like store stykker. Vend fiskestykkene først i hvetemel, så i egg og til slutt i brødblandingen.
4
Stek fisken i smør og olje i en stekepanne.
5
Server fisken i et vasket og tørket salatblad, sammen med potetbåter, remulade og sitron.
Nyt!