Visp egg og melk sammen.
Ha mel og salt i en bolle og rør inn melkeblandingen til du har en glatt røre.
La røren stå på kjøkkenbenken og svelle i ca. 15-20 minutter før du steker pannekakene.
2
Ha litt olje i stekepanna. Hell over en øse med røre. Vri litt på pannen så det fordeler seg jevnt. Snu pannekaka når røra har stivnet på toppen.
3
Brett pannekaka i to når den er ferdigstekt, og legg den på et fat. Den må avkjøles.
4
Putt krem og blåbær i pannekaka. Brett pannekaka og snu den rundt slik at den blir en klump. Ta jordbærpuréen over og litt blåbær og krem.
5
Slik lager du kremen:
Ta 1 dl kremfløte og 1 ts vaniljesukker i en bolle og visp det til krem.
6
Slik lager du jordbærpuréen:
Bland jordbær, sukker og sitron i en bolle og mos det sammen med en stavmixer.