Kyllingkebab
Klasse: 7, Skrinnhagen skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
2 |
ss |
rapsolje |
0.5 |
stk |
grillet kylling |
0.25 |
stk |
isbergsalathode |
4 |
stk |
pitabrød |
2 |
stk |
tomat |
1 |
dl |
kebabsaus |
0.5 |
stk |
agurk |
Slik gjør du
1
Skyll tomaten og agurken.
2
Sett ovnen på 190? varmluft.
3
Kutt agurken i tynne strimler, og legg det i en skål.
4
Kutt tomaten i biter og legg det i en skål.
5
Grovhakk isberg salaten, legg det i et dørslag og skyll den og legg salaten i en skål.
6
Hvis gruppa ønsker løk så kutt løken i fine biter også legger du det i en skål.
7
Sett pitabrødet i midten av ovnen i 5-6min.
8
Riv kyllingkjøttet i strimler.
9
Steke kyllingen i en stekepanne med olje.
10
Legg pitabrød i en bolle og legg kyllingen, grønnsakene og sausen oppi.