Kyllingkebab

Klasse: 7, Skrinnhagen skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 ss rapsolje
0.5 stk grillet kylling
0.25 stk isbergsalathode
4 stk pitabrød
2 stk tomat
1 dl kebabsaus
0.5 stk agurk

Slik gjør du

1
Skyll tomaten og agurken.
2
Sett ovnen på 190? varmluft.
3
Kutt agurken i tynne strimler, og legg det i en skål.
4
Kutt tomaten i biter og legg det i en skål.
5
Grovhakk isberg salaten, legg det i et dørslag og skyll den og legg salaten i en skål.
6
Hvis gruppa ønsker løk så kutt løken i fine biter også legger du det i en skål.
7
Sett pitabrødet i midten av ovnen i 5-6min.
8
Riv kyllingkjøttet i strimler.
9
Steke kyllingen i en stekepanne med olje.
10
Legg pitabrød i en bolle og legg kyllingen, grønnsakene og sausen oppi.
Lukk

Ett øyeblikk