Hønsefrikassè

Klasse: 6A, Mosterøy skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 ts Salt
1 kg Gulrot (fra Jæren)
7 ss Maisena
1 stk Høne (stor)
1 bunt Bladpersille (fra Jæren)
1 stk Purre (fra Jæren)
1 kg Potet (fra Jæren)
5 dl Økologisk helmelk
1 ts Pepper
1 kg Kålrot (fra Jæren)

Slik gjør du

1
Klassisk og smaksrik husmannskost med bærekraftige ingredienser: Kok høne og avskjær fra purre, gulrot og bladpersille i fire timer. Sil kraften og rens skroget for rent kjøtt. Skrell og kutt rotfrukter og purre. Kok dem møre i hønsekraften. Tilsett melken og jevn med maisena. Ha i hønsekjøttet. Dryss over finkuttet bladpersille og smak til med salt og pepper.
Lukk

Ett øyeblikk