Sett krepsen ut til tining 2-3 timar i forveien, på steikebrett m/bakepapir
3
Forvarm steikeovnen til 200 grader C.
4
Finhakk 2 chilier, 4-5 fett kvitløk, 2 vårløkar og ein halv raud paprika og putt dem i ein plastikkbolle.
5
Tilsett deretter 2 båtar med sitron og safta fra ein sitron oppi plastikkbolla og rør det saman med smøret.
6
Riv av halene og kutt opp som anvist på bilder. Husk å fjerne tarmen. Smør inn krepsen med kryddersmøret og stek i ca. 10-12 min i midten av stekeovnen.
7
Grovhakk sjalottløk og epler og glasér dem lett i ei panne med ein skvett rapsolje og ei ts flytande honning.
8
Skjær opp gulrøtter på langs i store strimler og bland saman med eplene og sjalottløken.
9
Anrett sjøkrepsen på en seng av epler, sjalottløk og gulrot. Hvis det er noe kryddersmør til overs så kan man bruke det som dipp i en skål. Nam!