Køyr fiskefileten raskt saman med stavmiksaren.
Set i krydder, potetmjøl og lauk. Bland saman med ei sleiv.
Set i litt mjølk om gongen, og røyr godt mellom kvar gong.
Varm opp steikepanna og set i smør/margarin.
Bruk ei matskei, dypp den i vatn og fyll den godt. Form burgarar flat i steikepanna.
Steik burgarane lysebrune på middels til høg varme.
Fyll pitabrødet med grønkål og spiresalat og legg i fiskeburgeren.
Bon Appètit!
2
Vask og tørk grønnkål.
Riv kålen opp i tynne strimler.
Bland alfaspirer og kål saman med 1 dl lettrømme og 1 fedd kvitlauk. Smak til med sitron og litt salt og pepar.
3
Pitabrød
3 dl kveitemjøl + 2 dl byggmjøl
1/2 pk gjær
1/2 ts salt
1/2 ts sukker
2 dl lunka vatn
Elt saman til ein smidig deig. Bak ut 4 bollar og klapp dei flate. Legg dei på steikeplate med steikepapir og hev baksten i ca. 30 min.
Steik pitabrøda ved 240 `C i 7-8 min.