Eksempeloppskrift 3 - Pinnebrød

Klasse: 0,

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
10 stk Vegetarpølser
3 dl Vann
8 dl Hvetemel
4 ts Bakepulver
10 ss Olje
1 ts Salt
1 ts Sukker

Slik gjør du

1
Bland sammen det tørre i en bolle, tilsett olje, vann og elt deigen smidig. Del deigen i tre.
2
Ha litt olje rundt deigen og legg den i en brødpose eller isboks (olje for at deigen ikke skal klistre seg til posen).
3
Snitt pølsene (slik at de ikke sprekker) og rull eller tvinn deigen rundt dem. Stek over bålet og nyt. Snu pinnene ofte.
4
TIPS 1: Skal du lage de i ovnen stekes de i 10-15 minutter på 220 grader. Pensle gjerne med egg hvis du ønsker. TIPS 2: Dersom du vil kan du ha ekstra tilbehør som ketchup, sennep eller potetmos.
Lukk

Ett øyeblikk