Finhakk løk og hvitløk. Kutt opp stangselleri. Dette surres i panne/kjele i smør. Løs opp buljongterningene i 1 liter vann. Potetene skrelles, deles og kokes mørt. Hell av vannet. Ha potetene opp i grønnsak krafta. Ha i litt Sambal oelek og kremfløte.
Mos suppa med blender.
Smak til med salt og pepper.
Finhakk persille. Strø over suppa ved servering.
Sett ovnen på 220 grader varmluft.
Skjær opp brødskivene i terninger. Bland sammen olje, oregano og finhakket hvitløk.
Vend brødkrutonger inn i oljeblandingen.
Ta en langpanne med bakepapir. Legg brødkrutongene på bakepapiret. Settes inn i varm ovn. Stekes i ca 10-15 minutter. Til krutongene er gylne. Følg med.
Server potetsuppe med brødkrutonger. Bon apetitt.