Bland alle ingrediensene til vaffelrøra. Skrell potetene og riv dem godt. Klem ut vannet. Bland potetene i røra. La røra svelle i 15 minutter. Rør i den av og til slik at den ikke blir misfarget.
Stek potetvafler på god varme.
2
Bland sammen litt eddik og sukker. Skjær rødløken i tynne ringer og legg i laken. Skyll løken i vann før bruk.
3
Skjær kjøttet i ca 2x 2 cm. Bland alle ingrediensene til marinaden, og la kjøttet ligge en stund.
Stikk inn biter av grillpinner i kjøttbitene og stek dem på panna med litt olje.
4
Legg opp vafler med kjøtt og grønnsaker, og vafler med litt rømme og seilaks, og syltet rødløk og grønnsaker.
Vi ønsket å lage noe fra det vi har dyrket selv i kjøkkenhagen vår. Vi prøvde oss fram med vafler med kokt potet og med rå potet.
Matavfall komposteres (Bokashi) og brukes i egen kjøkkenhage.