Crispy salat
Klasse: 7A, Rognan barneskole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
1 |
stk |
Purreløk |
1 |
stk |
Sitron |
0.5 |
ts |
Salt |
1 |
stk |
Avokado |
3 |
ss |
Eddik |
2 |
ss |
Sukker |
1 |
stk |
Gulrot |
4 |
stk |
Egg |
0.5 |
ss |
Sennep |
1 |
stk |
Røbet |
100 |
g |
Bønnespirer |
2 |
ss |
Olivenolje |
100 |
g |
Spinat |
100 |
g |
Mandler |
1 |
bunt |
Koriander |
Slik gjør du
1
Sett eggene på kok. 10 minutter fra det begynner å boble.
2
Skrell og skjær opp spinat, rødbet, gulrot, avokado, purreløk, bønnespirer og mandler.
3
Bland inn eddik, sitron, olivenolje, sennep, salt, sukker og koriander i grønnsaksblandingen. Topp med egg som er skåret opp.