Crispy salat

Klasse: 7A, Rognan barneskole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 stk Purreløk
1 stk Sitron
0.5 ts Salt
1 stk Avokado
3 ss Eddik
2 ss Sukker
1 stk Gulrot
4 stk Egg
0.5 ss Sennep
1 stk Røbet
100 g Bønnespirer
2 ss Olivenolje
100 g Spinat
100 g Mandler
1 bunt Koriander

Slik gjør du

1
Sett eggene på kok. 10 minutter fra det begynner å boble.
2
Skrell og skjær opp spinat, rødbet, gulrot, avokado, purreløk, bønnespirer og mandler.
3
Bland inn eddik, sitron, olivenolje, sennep, salt, sukker og koriander i grønnsaksblandingen. Topp med egg som er skåret opp.
Lukk

Ett øyeblikk